6982494481 Χαλάνδρι lgthermo@gmail.com
hero image
 
 
 
     
  L&G Θερμοϋδραυλικά
Υδραυλικές & Θερμοϋδραυλικές Εργασίες
Χαλάνδρι ΑττικήςΚαλώς ήρθατε στην επιχείρηση L&G ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΑ στο Χαλάνδρι, την προορισμένη στέγη για υπηρεσίες ηλιακών συστημάτων και θερμοϋδραυλικών εργασιών με πολυετή εμπειρία και αφοσίωση στην ποιότητα.

Στην L&G ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΑ, κατανοούμε πλήρως τη σημασία της αξιοπιστίας και της εξειδίκευσης στον τομέα μας. Επικεντρωνόμαστε σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας, από την εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο μέχρι την επισκευή θερμοσίφωνων και την εκτέλεση θερμοϋδραυλικών εργασιών.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
     
 
Με εξειδίκευση σε κάθε πτυχή των ηλιακών συστημάτων και των θερμοσίφωνων, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε πρόκληση μας ανατεθεί με εγγυημένη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία, διασφαλίζοντας ότι προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις στους πελάτες μας.
 
Στην επιχείρησή μας, η ποιότητα είναι πάντα προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και εφαρμόζουμε προσεκτικά επαγγελματικές τεχνικές για να εξασφαλίσουμε τη μακροχρόνια αξιοπιστία και λειτουργία των εγκαταστάσεών μας.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Με αφοσίωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας στον τομέα των ηλιακών συστημάτων και των θερμοϋδραυλικών εργασιών.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 6982494481
 
     
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε το Χαλάνδρι, τα βόρεια προάστια και, μετά από συνεννόηση, τον νομό Αττικής.  
     
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Αναθεωρήστε τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας στον τομέα της υδραυλικής και των ηλιακών εγκαταστάσεων με επαγγελματική αξιοπιστία και εξειδίκευση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
     
  ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 
 
 
 
     
    Ηλιακά συστήματα  
     
    Εκκενώσεις Χώρων  
     
    Υδραυλικές Εργασίες  
     
    Θερμοϋδραυλικές εργασίες  
     
    Επισκευή & Τοποθέτηση Θερμοσίφωνα  
     
    Ανακαινίσεις Μπάνιου  
     
   
     
  Γκρεμίσματα    
     
  Φυσικό Αέριο    
     
  Ενδοδαπέδια Θέρμανση    
     
  Αυτοματισμοί Καλοριφέρ     
     
  Αντλίες θερμότητας    
     
  Αντλιοστάσια